játékra fel!

városfelfedező túrák

Indulj egy vezető-nélküli sétára és oldd meg a rejtvényekkel teli pályát

Kövess misztikus utakat és válaszold meg a helyspecifikus kérdéseket

A kincskereső kalandokhoz hasonló élmény során rejtett tereket, elbűvölő sikátorokat, érdekes szobrokat, meghitt kávézókat és kültéri művészi alkotásokat találhatsz. Az utad során történeteket és városi legendákat találsz majd. Tarts szünetet amikor csak szeretnél, vagy az általunk beiktatott szünetekkor (barátságos kávézók közelében).

Indulj egy vezető-nélküli sétára és oldd meg a rejtvényekkel teli pályát!

Follow mysterious directions and answer location-based questions

During this treasure hunt-style experience, you’ll find hidden squares, charming alleys, curious statues, cosy cafes and outdoor art. You’ll unlock stories and city secrets along your route. Take a break at any point, or during our built-in breaks at or near local cafes.

Oldj meg rejtvényeket & fedezz fel történeteket

Teszteld a detektív képességeidet

Ismerd meg a játékkészítőket Magyarországon

Eredj a nyomukba egy játékon keresztül

Halihó, Gergő vagyok, a játékos tanulás hírvivője. Szeretek új perspektívákat adni, és AHA-élményeket szerezni a játékosaimnak. Éltem Belgiumban és Írországban is. Dan Brown könyvei rengeteg inspirációt adnak a történeteimhez és a rejtvényeimhez.
Greg

Budapest

Sziasztok, itt Anna. Igazi játékos elme vagyok, amely leginkább rejtélyeket szeret megoldani, és titkokat felfedezni ott, ahol mások semmi rendkívülit nem látnak. Gellért-hegyi útvonalamon keresztül nem kevés megfejtenivalóval fűszerezve ismerhetitek meg a hely titokzatos történetét.
Anna

Budapest

Üdvözlet! Daniel vagyok, egy szobor rajongó aki beleszeretett Budapest minden kis szeg-zugába. Úgy döntöttem, hogy megalkotom ezt a játékot, hogy bemutassam néhány kedvencemet közülük. Bónuszként még a belvárost is felfedezheted az út során.
Daniel

Budapest

Hello! Mindketten rajongunk Budapestért, itt születtünk és nevelkedtünk! Szeretjük a játékokat, kitalálósakat és fejtörők minden fajtáját, legyen szó egy rejtélyes hirdetésről a metróban vagy a Sherlock legújabb részéről.
Dora & Adam

Budapest

Vásárlást követően azonnal is játszható

Még letöltened sem kell hozzá semmit

1. Foglalj

Válaszd ki az egyik játékot és add a kosárhoz. Vásárlást követően e-mailben fogsz kapni egy linket a játékodhoz.

2. Készülj fel

Az e-mailben emlékeztetőül szerepel a kezdő pont és a elérhető időintervallum is. A “Játékra fel” gomb megnyomását követően a játék mágikus módon a telefonod böngészőjében fog megnyílni!

3. Derítsd fel & fedezd fel

Ideje rejtvényt fejteni! Játssz a várossal, figyeld meg a részleteit és szórakozzatok együtt. Éld meg a pillanatot.

4. Ünnepelj!

Játssz a leggyorsabb idő eléréséért, hogy szerepelj a ranglistán. Vagy csak játssz az élvezetért nyomás nélkül. Mindenképpen nyersz.

A játékainkat imádják

Az átlagos értékelés 4.5 az 5-ből

4 out of 5

Good fun

February 18, 2024
5 out of 5

Great

December 28, 2023
5 out of 5

Amazing

December 17, 2023
5 out of 5

Cold but fun

November 26, 2023
4 out of 5

Leuk

November 19, 2023
5 out of 5

Nice

September 22, 2023