Kom op!

Stadsontdekkingswandelingen

Ga op een zelfgeleide ontdekkingsreis door een stad naar keuze

Volg mysterieuze aanwijzingen en beantwoord lastige raadsels

Met Secret City Trails beleef je spannende momenten vol nieuwe ontdekkingen. Ontdek verborgen pleinen, charmante steegjes en gezellige cafés of bewonder merkwaardige standbeelden en fascinerende straatkunst. Onderweg ontsluier je interessante verhalen en geheimen van een stad naar keuze. Stop wanneer je nieuw ontdekte plekken volledig wilt verkennen. Of je nu een local of een toerist bent, leer de door jou gekozen stad vanuit een nieuw perspectief kennen!

Ga op een zelfgeleide ontdekkingsreis door een stad naar keuze

Volg mysterieuze aanwijzingen en beantwoord lastige raadsels

Met Secret City Trails beleef je spannende momenten vol nieuwe ontdekkingen. Ontdek verborgen pleinen, charmante steegjes en gezellige cafés of bewonder merkwaardige standbeelden en fascinerende straatkunst. Onderweg ontsluier je interessante verhalen en geheimen van een stad naar keuze. Stop wanneer je nieuw ontdekte plekken volledig wilt verkennen. Of je nu een local of een toerist bent, leer de door jou gekozen stad vanuit een nieuw perspectief kennen!

Ontdekkingswandelingen in het Nederlands

kies je stad

Los raadsels op en onthul verhalen

Schuilt er een detective in jou?

Maak kennis met onze gamemakers…

Treed in hun voetsporen door hun spellen te spelen

Hola! Mijn naam is Monique en ik woon sinds 2006 in Alicante. Ik run een bedrijf genaamd ‘Alicante Like a Local’, waar ik toeristen help de beste hotspots in deze opmerkelijke stad te vinden! Ik neem je mee op dit stadsparcours om de leukste stadsweetjes met je te delen. Van eten, drinken en ijsjes; gebouwen, gigantische bomen en de zwaarste jachtrace ter wereld. Als je dit spel speelt, zie je alle verborgen juweeltjes en wonderen die Alicante te bieden heeft!

Monique

Alicante

Mijn naam is Inge, ik ben een Nederlander die in Milaan woont. Niet omdat ik verliefd werd op een Italiaan, maar op de stad. Milaan wordt nog vaak gezien als de stad van mode en design, maar heeft zoveel meer te bieden! Ik wil graag dat je dit ontdekt tijdens mijn trail in Milaan, of speel de trails in mijn favoriete bestemmingen voor het weekend: Como en Bellagio.

Inge

Milan, Como and Bellagio (lake Como)

Mijn naam is Denise. Vanuit Brabant ben ik in Noord-Nederland terechtgekomen en volgens mij is Groningen het centrum van Noord-Nederland. Ik hou van wandelen (het liefst in de bergen), zingen en zwemmen (in het prachtige buitenzwembad van Groningen) en ik werk met veel plezier op een middelbare school midden in Groningen. Leuk dat je deze prachtige stad gaat verkennen. Geniet ervan!

Denise

Groningen

Hallo, ik ben Suus! Woon al 35 jaar in Utrecht maar blijf graag ‘mijn stad’ verkennen. Wauw wat een mooie plekken heeft het; Onze beroemde Domtoren, de oude binnenstad, de grachten en al die gezellige restaurants en winkels. In mijn tocht door Utrecht heb ik er een aantal gedeeld. Veel plezier met spelen!

Suus

Utrecht

Ik kwam oorspronkelijk uit België, maar kwam bijna tien jaar geleden als expat naar Amsterdam voor werk, en besloot al snel om te blijven hangen. Ik ben van de stad gaan houden en vooral van de nieuwere – minder bereisde delen die veel van de pareltjes in de architectuur herbergen waar de Nederlanders bekend om staan.

Als je van raadsels en mooie moderne architectuur houdt die historische gebieden contrasteert, probeer dan mijn Amsterdam-avontuur!

Nik

Amsterdam

Hallo daar! Mijn naam is Jill en ik hou van het leven in Brussel! Ik kom oorspronkelijk uit Vlaanderen, maar voel me een ‘Brusseleir’ na meer dan tien jaar in de hoofdstad van Europa. Bekijk mijn eerste spel in de buurt van Sint-Katelijne.

Jill

Brussels

Ciao ciao! Ik ben Jessica, kunsthistoricus en schrijver, docent en spreker over kunst- en cultuurgeschiedenis in het algemeen en Rome in het bijzonder. Ik laat je graag enkele van de prachtige details in het historische centrum van Rome zien en neem je mee langs enkele verborgen geheimen van Rome op mijn wandeling door de eeuwige stad.

Jessica

Rome

Hola, ik ben Suzie – een gids en de oprichtster van “Tours in Valencia”. Mijn passie is om jou te laten genieten van de stad waar ik zo verliefd op ben. Laat me je kennis laten maken met mijn favoriete plekken, verborgen pareltjes en veel coole weetjes en stadslegendes van Valencia. Ik word blij van lekker eten, wijn en koffie, dus ik deel graag mijn culinaire schatten met jullie! Het enige wat je hoeft te doen is deze wandeling spelen, om de schatten van Valencia te ontgrendelen!

Suzie

Valencia

¡Hola! Ik ben Renske en bij mijn eerste bezoek aan Barcelona werd ik absoluut verliefd op de stad. Nu, 15 jaar later werk ik hier als reisleider en wil ik dat reizigers dezelfde vlinders voelen als ze de stad verkennen. Barcelona heeft zo’n rijke geschiedenis en zit vol met verborgen juweeltjes, die erop wachten om ontdekt te worden. Ik nodig je uit om door een van de meest authentieke en levendige wijken van de stad te wandelen met mijn tocht door Barceloneta.

Renske

Barcelona

Wij leven volgens het motto ‘work hard, play hard’. Na een lange werkdag is er niets beter dan een uitdagend en leuk spel! Ontdek samen met ons onze favoriete stad: Delft.

Vera & Jasper

Delft

Hallo wereldwijde avonturiers en locals! Mijn naam is Yentl Snoek. Als geboren en getogen Den Haag kan ik je vertellen dat deze stad zoveel te bieden heeft! Samen met het bekendste boegbeeld van Den Haag nodig ik je uit om de geweldige verborgen pareltjes van de mooiste stad achter de duinen te ontdekken. Of je nu een geschiedenisliefhebber, een kunstliefhebber, een natuurliefhebber of een fijnproever bent, Den Haag is de stad waar je jezelf kunt onderdompelen in zijn grenzeloze charme en herinneringen kunt creëren die een leven lang meegaan. Den Haag, waar de geschiedenis op elke hoek geheimen fluistert en mysterie op de loer ligt in de schaduw van de geplaveide straten. Ga op een clandestiene reis door het hart van deze raadselachtige stad, waar verborgen juweeltjes en onvertelde verhalen wachten op degenen die durven te ontdekken. Dus pak je spullen en laat je verrassen door het centrum van Den Haag en een van de meest charmante wijken met betoverende allure!

Yentl

Den Haag

Koop nu je game en begin met spelen

Je hoeft niet eens iets te downloaden

1. Boeken

Kies een puzzelroute naar keuze en voeg deze toe aan je winkelwagen. Na aankoop ontvang je via e-mail een link naar je spel.

2. Klaar…

In de mail ontvang je wederom je startlocatie en de speeltijden. Zodra je op de knop “Spelen” drukt, wordt het spel automatisch in je browser geopend – op magische wijze!

3. Vertrek!

Tijd om puzzels te kraken! Speel met de stad en ontdek nieuwsgierige details. Bovenal: heb veel plezier en geniet van het moment.

4. Vier je overwinning!

Race tegen de klok om een ​​plekje op ons klassement te bemachtigen. Of neem rustig de tijd en ontdek elk hoekje van de route tot in detail. Bij ons ben jij altijd een winnaar!

Onze spellen zijn geliefd

De gemiddelde beoordeling is 4,5 uit 5 sterren!

Subscribe To Our Newsletter

Get a 10% discount code in your inbox immediately and be the first to know about special deals and new cities!

On our way to your inbox!